Fotograf:Freia Bananer på pinne, dyppet i deilig Freia Dronning Sjokolade og pyntet med flerfarget strøssel eller daimstrøssel, passer utmerket som hverdagsdessert. Desserten er superenkel å lage og smaker utrolig godt.
Oppskriften inneholder 321 Kalorier, 48 g Karbo, 2 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skrell bananene og del hver banan i fire like store biter. Tre bananbitene på sugerør av papir/tre. Disse har struktur og forhindrer at bananene sklir av sugerøret. Smelt Dronning Sjokolade i vannbad. Dypp deretter bananbitene i smeltet sjokolade. Rull bananene i Flerfarget Strøssel og Daimstrøssel.
Bananis: Om du putter bananene på pinne i fryseren ca. 1 time før du dypper bananene i smeltet sjokolade, får du bananis med sjokolade. Fremgangsmåte er ellers lik som beskrevet over.
Lykke til og velbekomme!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Freia
(Intern: 32975)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Snacks Innlagt dato:2017-04-16
Oppdatert dato:2017-04-16