Barselsuppe inneholder
140 Kalorier,
17 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Barselsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Barselsuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Barselsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.83 | 581.92 | Kcal |
Protein | 6.42 | 26.72 | gram |
Karbohydrat | 16.88 | 70.25 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 2.46 | gram |
Fett | 5.05 | 21.02 | gram |
Mettet fett | 1.68 | 6.99 | gram |
Salt | 0.17 | 0.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.80 | Kr 11.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 665 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk sammen egg, sukker og fløte. Ha i knuste kavringer, sitronskall og korinter. Kok melken opp, og bruk en skje til å forme små boller av deigen. Disse legges i den kokende melken til de stivner. Ta bollene opp etter hvert og legg dem i et dypt fat.
Lag saus av 2 eggeplommer og 2 dl kremfløte. ør sammen eggeplommene og fløten. Ha i den kokende melken som ble brukt til å koke bollene i. La melken tykne og sil den over bollene på fatet. Ved servering kan man tilsette et lite dryss sukker og kanel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13498)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-13
Oppdatert dato:2003-05-13
Lesere:
3066 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift