Fotograf:
Mat.no
Beinsuppe inneholder
98 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Beinsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Beinsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5533 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Beinsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.70 | 619.35 | Kcal |
Protein | 6.40 | 40.57 | gram |
Karbohydrat | 9.37 | 59.40 | gram |
Kostfiber | 1.56 | 9.89 | gram |
Fett | 3.50 | 22.19 | gram |
Mettet fett | 1.48 | 9.38 | gram |
Salt | 0.08 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.51 | Kr 15.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 170 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hell varmt vann på knoken slik at du får vekk eventuelt gult fett. Legg så knoken i kjele og dekk den med kaldt vann, La ligge slik natten over- lengden avhenger av hvor salt knoken er.
Hell fra vannet og dekk knoken med nytt kaldt vann. Kok opp og la koke til kjøttet er mørt. Tilsett løk, gulrot, kålrot og potet. Ta ut knoken. Kok opp og tilsett melken.Er suppen svært tynn, kan den jevnes med en meljevning.
Lag kløtene: Kok opp melken med smøret, tilsett mel ( og kardemomme ?) og rør til det samler seg i en klump. Avkjøl litt og rør inn ett egg av gangen. Form deigen til boller med en barneskje og slipp bollene rett i den kokende suppen. De skal koke et par minutter etter at de har flytt opp.
Server suppen rykende varm med `dryss av gressløk på. Ha også i eventuelt kjøtt fra knoken, delt i bittesmå biter.
Godt hjemmebakt brød ( f eks Skirstad-brød) smaker herlig til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967857)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift