Fotograf:
Melk.no
Her er en rett du enkelt kan lage ute, enten du sitter på svaberget og nyter solen eller koser deg på tur i skogen. Oppskriften inneholder
116 Kalorier,
1 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blåskjell i panne er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2392 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blåskjell i panne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.35 | 612.12 | Kcal |
Protein | 6.50 | 34.20 | gram |
Karbohydrat | 1.16 | 6.10 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.37 | gram |
Fett | 8.10 | 42.61 | gram |
Mettet fett | 4.85 | 25.52 | gram |
Alkohol | 1.81 % | | | |
Salt | 0.86 | 4.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.75 | Kr 40.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 052 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask, rens og skrubb skjellene i kaldt vann. Kast de skjellene som ikke lukker seg.
Smelt smøret i en panne, tilsett løk og hvitløk skåret i båter. Hell på fløten, hvitvin og la det småkoke i ca 3 minutter.
Legg blåskjellene i sausen, og la det trekke til blåskjellene åpner seg. Det tar ca 3-5 minutter. (Kast de blåskjellene som ikke åpner seg).
Skjær blåmuggost i skiver og legg oppå. Server gjerne ferskt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30900)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Innlagt dato:2013-12-20
Oppdatert dato:2013-12-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift