Fotograf:
Melk.no
Paella er en spennende, spansk rett. En skikkelig god paella er en middag du ikke vil glemme. Dette en en rask variant, men er både smakfull og god. Oppskriften inneholder
82 Kalorier,
13 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Paella rask er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3020 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Paella rask!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.67 | 552.54 | Kcal |
Protein | 5.12 | 34.64 | gram |
Karbohydrat | 12.51 | 84.64 | gram |
Kostfiber | 1.21 | 8.19 | gram |
Fett | 0.97 | 6.56 | gram |
Mettet fett | 0.41 | 2.77 | gram |
Salt | 0.63 | 4.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 33.04 | Kr 223.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 706 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok couscous som på pakken, men ha safran i kokevannet. Slik får du en påskegul couscous.
Skrell og hakk løk og hvitløk, stek det i en stekepanne eller wok, rør i ferdig couscous (kokes etter anvisning på pakke). Hell på hønsebuljong og la det koke under svak varme under lokk i ca 20 minutter.
Skjær paprika i biter, og bland sammen med babymais, tomater og sukkererter.
Skrell rekene, og bland i scampi. Ikke la skalldyrene ligge for lenge før du serverer - da blir de seige.
Damp blåskjell i 5 minutter i en kjele. Pynt til slutt med blåskjell på toppen.
Karridressing
Bland kesam og karrisaus sammen og du får en deilig karrikesam. Du får kjøpt ferdig karrisaus som er supert å blande med kesam.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30910)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Spania
Innlagt dato:2013-12-20
Oppdatert dato:2013-12-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift