Fotograf:
Knut Pettersen
Black Forest Cake-1 inneholder
323 Kalorier,
33 g Karbo,
5 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Black Forest Cake-1 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Black Forest Cake-1 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6611 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Black Forest Cake-1 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 322.92 | 6 072.96 | 506.08 | Kcal |
Protein | 4.81 | 90.46 | 7.54 | gram |
Karbohydrat | 33.31 | 626.44 | 52.20 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 22.57 | 1.88 | gram |
Fett | 18.22 | 342.65 | 28.55 | gram |
Alkohol | 0.58 % | 10.91 | 0.91 | gram |
Mettet fett | 10.63 | 199.91 | 16.66 | gram |
Salt | 0.14 | 2.62 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.34 | Kr 138.04 | Kr 11.50 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 881 totalt | 1 881 pr porsj | 157 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smør en springform, 22 mm i diameter, og dryss den med mel.
Smelt smøret og skill eggene. Visp eggeplommene og sukker
til eggedosis. Vend inn siktet mel og det smeltede smøret.
Smelt sjokoladen og bland den inn i røren. Vend til slutt inn stivpiskede eggehviter. Hell røren over i formen og stek den ved 180 grader i 35 minutter. Avkjøl kaken på en kakerist.
Del kaken i 4 eller helst i 5 lag. Rør sammen syltetøy og
kirsch, og visp fløten til krem. Smør syltetøyet på en av bunnene og dekk med krem. Legg på neste lag,smør på syltetøy og dekk med krem. Forsett sånn og legg det siste laget som lokk.
Smør resten av kremen rundt kaken.
Pynt kaken med sjokoladespon og dryss over litt kakao.
Sjokoladespon lager du ved å høvle sjokoladen med
en potet skreller
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Nrk
(Intern: 28681)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-11-21
Oppdatert dato:2011-11-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift