Fotograf:
Dr Oetker
Sarah Bernhardt-kaker inneholder
291 Kalorier,
30 g Karbo,
6 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Sarah Bernhardt-kaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sarah Bernhardt-kaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
11514 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sarah Bernhardt-kaker med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 291.25 | 3 262.00 | 135.92 | Kcal |
Protein | 6.48 | 72.58 | 3.02 | gram |
Karbohydrat | 30.43 | 340.82 | 14.20 | gram |
Kostfiber | 2.28 | 25.54 | 1.06 | gram |
Fett | 15.45 | 173.04 | 7.21 | gram |
Mettet fett | 5.50 | 61.60 | 2.57 | gram |
Salt | 0.31 | 3.42 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.29 | Kr 126.45 | Kr 5.27 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 120 totalt | 1 120 pr porsj | 47 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 24
kaker
Kakemousse: Bland posens innhold med 2½ dl melk. Visp med en håndmixer på lav hastighet i 1 minutt og deretter i 4 minutter på høy hastighet.
Ha kakemoussen i en sprøytepose. Legg makroner på et stykke bakepapir. Dynk dem evt. med et par dråper cognac eller appelsinlikør, sprøyt moussen på i en liten topp og sett dem i fryseren i en time til kremens overflate er iskald/frossen.
Smelt sjokoladen. Den skal være flytende og lunken, men må ikke være for varm. Hold kakerne en av gangen over skålen med smeltet sjokolade. Ta litt av sjokoladen på en skje og hell over mousse-toppene, samtidig med at kaken dreies og dermed overtrekkes helt med sjokolade.
Den overskytende sjokoladen vil renne av. Det tar litt tid å lage kakene, men resultatet blir veldig bra.
Dryss evt. med Dr. Oetker strøssel før sjokoladen stivner, og sett kakene i kjøleskapet frem til servering.
Oppbevares i kjøleskap.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30041)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-12-23
Oppdatert dato:2012-12-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift