Fotograf:Dansukker Piff opp den klassiske makronen med en smak av sjokoladebolle. Disse sjokoladebollemakronene er farlig gode. Pynt med sjokolade og kokos.
Oppskriften inneholder 478 Kalorier, 47 g Karbo, 6 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett ovnen på 175 °C varmluft.
Riv mandelmassen. Bland inn sukker og eggehvite og visp sammen. Klatt ut små, runde kaker på en plate med bakepapir. Stekes i nedre delen av ovnen i ca. 12–14 minutter. La avkjøles helt.
Lag smørkremen. Visp smøret og tilsett melis, kakao og eggeplomme. Miks havregrynene for å dele dem i litt mindre biter. Tilsett havregryn, kokos og kaffe i røren. Visp til en luftig smørkrem.
Smør smørkremen på kakene. La sjokolademakronene stå i fryseren i 15 minutter.
Gjør klar pynten. Hakk sjokoladen og smelt den over vannbad. Ta makronene ut av fryseren og dypp smørkremen i sjokolade. Strø kokos på toppen og la kakene stivne på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 36129)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2021-11-30
Oppdatert dato:2021-11-30