Fotograf:Dr Oetker Cake pops for voksne av sjokoladekakebunn
Oppskriften inneholder 411 Kalorier, 47 g Karbo, 7 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær opp kakebunnen i grove biter, smuldre deretter opp kaken i en bakebolle. Tilsett eggelikør, og bland med en mikser først på lav hastighet, deretter på middels hastighet til likøren har fordelt seg i hele massen. Form 12 like store kuler med hendene.
Smelt sjokoladen, dypp lollipop-pinnene 2 cm ned i sjokoladen, og dytt dem deretter godt inn i kakekulene. Sett cake pops'ene i en oasis eller annen egnet holder i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet, ellers kan kakene løsne fra pinnene.
Så kan hele kulen dyppes i den smeltede sjokoladen, la overflødig sjokolade renne av. Dekorer med Cupcake Daisies med en gang, før sjokoladen stivner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 33844)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2018-04-10
Oppdatert dato:2018-04-13