Blodklubb av rein inneholder
182 Kalorier,
30 g Karbo,
12 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Blodklubb av rein har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blodklubb av rein er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodklubb av rein!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 181.50 | 687.52 | Kcal |
Protein | 12.49 | 47.31 | gram |
Karbohydrat | 29.62 | 112.20 | gram |
Kostfiber | 3.65 | 13.83 | gram |
Fett | 0.64 | 2.42 | gram |
Mettet fett | 0.10 | 0.38 | gram |
Salt | 1.01 | 3.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.48 | Kr 13.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 273 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 65,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Alt blandes til en røre. La den svelle litt, ha i talgbiter, lag passende store boller og legg dem forsiktig i kokende vann eller kraft. (Forhold: 1 bolle per liter væske - de må ligge romslig i kasserollen.)
Koketid: ca. 30 minutter. Blodklubben spises med kokte poteter til.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18367)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-02
Oppdatert dato:2004-08-02
Lesere:
4660 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.