Blodpølse med tomat og hvitløk



Blodpølse med tomat og hvitløk inneholder 247 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Blodpølse med tomat og hvitløk har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blodpølse med tomat og hvitløk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4396 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Olivenolje til steking.
2stkblodpølser i tynne skiver
50grsmør
1stkløk, hakket
1boks(er)hakkede tomater
2tspresset hvitløk
1sshakket persille
salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Blodpølse med tomat og hvitløk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier246.91876.10Kcal
Protein8.6530.69gram
Karbohydrat2.398.48gram
Kostfiber0.531.88gram
Fett22.4179.52gram
Mettet fett9.3933.32gram
Salt1.013.60gram
Pris på oppskriftenKr 4.82Kr 17.10Kroner
Hele oppskriften veier1 419 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,87 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Varm oljen i en stor panne og stek blodpølsen lett på begge sider. Vær forsiktig så den ikke henger fast. Legg pølsene i en skål og hold de varme.
Smelt smør i pannen og surr løken i 5 minutter. Ha i de andre ingrediensene. Stek i 5 minutter.

Hell sausen over blodpølsen og server.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118966969)
Kategori: Smårett
Land: Spania
Innlagt dato:2002-03-27
Oppdatert dato:2002-03-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portvinsvinaigrette.Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portv.
Denne retten har 170,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.