Bringebærsorbetmousse inneholder
127 Kalorier,
17 g Karbo,
1 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Bringebærsorbetmousse har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bringebærsorbetmousse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3548 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bringebærsorbetmousse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.58 | 335.44 | Kcal |
Protein | 0.91 | 2.41 | gram |
Karbohydrat | 17.32 | 45.90 | gram |
Kostfiber | 2.26 | 5.99 | gram |
Fett | 5.46 | 14.47 | gram |
Mettet fett | 3.31 | 8.77 | gram |
Salt | 0.01 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.36 | Kr 24.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 060 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens bringebærene, men skyll dem ikke. Kjør bringebærene til puré i en mixer og passér deretter puréen gjennom en dørslag, så det er ingen kjerner tilbake.
Gi vann og sukker et oppkok og rør til sukkeret er blitt oppløst.
La laken bli kald. Bland laken med puréen i en skål og sett den i fryseren 1-2 timer, til blandingen er halvfrossen. Ta den halvfrosne masse ut og pisk den luftig med en el-pisker.
Sett den tilbake i fryseren i ytterligere 1 time og pisk noen ganger underveis. Pisk fløten stiv og bland den med bringebærmassen ca 1 time før serveringen.
Hell moussen i en form og sett formen i fryseren ennå 1 time.
Kjør bringebærene til sausen i en mixer, passér dem gjennom en dørslag og smak til med sukker. Vend moussen ut på et serveringsfat og pynt med noen friske bringebær. Servér sausen til
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22193)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-10
Oppdatert dato:2006-06-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift