Brønnkarsesuppe med sitron inneholder
77 Kalorier,
6 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Brønnkarsesuppe med sitron har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brønnkarsesuppe med sitron er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5454 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brønnkarsesuppe med sitron!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.85 | 428.44 | Kcal |
Protein | 1.68 | 9.37 | gram |
Karbohydrat | 5.69 | 31.72 | gram |
Kostfiber | 0.78 | 4.35 | gram |
Fett | 5.09 | 28.38 | gram |
Mettet fett | 3.19 | 17.78 | gram |
Salt | 0.20 | 1.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.65 | Kr 25.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 115 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell potetene og skjær dem i terninger. Stek løken halvferdig i smør. Gjem noen brønnkarseblad, finsnitt resten av brønnkarsen.
Tilsett poteter, melk og buljong til løken. Kok opp alt, deretter surr på svak varme i 20 min. med lokk på. Tilsett resten av brønnkarsen de siste 5 minuttene. Kjøl ned litt og bland det hele jevnt med en stavmikser. Varm opp igjen, tilsett sitronsaft etter behov og rømmen. Pynt med brønnkarseblad og eventuelt noen sitron-skiver.
Serveringstips:
Ristet brød passer godt ved siden av suppen. Med fruktsalat til dessert er middagen fullverdig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Helios
(Intern: 2222)
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-25
Oppdatert dato:2002-10-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift