Fotograf:
Mat.no
Brokkolisuppe med reker inneholder
46 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Brokkolisuppe med reker har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Skalldyr, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brokkolisuppe med reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5783 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brokkolisuppe med reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 45.97 | 229.89 | Kcal |
Protein | 3.90 | 19.50 | gram |
Karbohydrat | 3.03 | 15.15 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 3.55 | gram |
Fett | 1.87 | 9.35 | gram |
Mettet fett | 1.11 | 5.55 | gram |
Salt | 0.50 | 2.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.60 | Kr 13.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 000 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er en utmerket lunchsuppe å servere en varm sommerdag. Sammen med nyristet brød eller baguette og en god ostebit, blir det et behaglig mettende måltid.
Skrell og skjær potetene i mindre biter. Skjær brokkolien i mindre biter. Kok poteter og brokkoli i buljongen 10 - 15 minutter. Sil fra ca. halvparten av buljongen og ta vare på den. Kjør resten i en food processor til det blir en glatt puré. Avkjøl puréen og bland i rømmen og spe med resten av buljongen til en passe suppekonsistens. Smak til med kajennepepper og litt salt om nødvendig. Sett suppen noen timer til kjøling før den serveres.
Legg rikelig med reker i hver suppetallerken, og server med brød og ost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 143)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-08
Oppdatert dato:2002-07-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift