Fotograf:
Melk.no
En rask og enkel snack når sulten melder seg. Oppskriften inneholder
209 Kalorier,
9 g Karbo,
13 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bruschetta 4 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4001 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bruschetta 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 208.87 | 1 084.56 | Kcal |
Protein | 13.36 | 69.37 | gram |
Karbohydrat | 9.11 | 47.30 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 4.00 | gram |
Fett | 13.05 | 67.76 | gram |
Mettet fett | 6.46 | 33.54 | gram |
Salt | 0.83 | 4.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.62 | Kr 55.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 039 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,44 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del brødet i to på langs.
Smør på rømmedressing og pesto. Legg på oppskåret tomat, rødløk, pastrami og mozzarella. Dryss over ost.
Sett brødene inn i ovnen på øverste rille. Stek i stekeovnen på 230 °C i ca 10 minutter, til osten har smeltet og fått en gyllen fin farge.
Legg bruschettaene på en tallerken dekket med en frisk salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28497)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-20
Oppdatert dato:2013-12-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift