Byggotto med helgryn





Byggotto med helgryn inneholder 145 Kalorier, 11 g Karbo, 6 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Byggotto med helgryn har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Byggotto med helgryn er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2sssmør
1stkfinhakket sjalottløk
1dltørr hvitvin
160grhele byggryn (eller risottoris)
Ca 5dlreke- eller kyllingkraft
100grpultost (eller kesam)
50grusaltet smør


Annonse



Næringsdeklarasjon for Byggotto med helgryn!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144.86352.59Kcal
Protein5.7614.02gram
Karbohydrat10.9626.68gram
Kostfiber1.814.41gram
Fett7.5018.26gram
Mettet fett4.6111.22gram
Alkohol0.98 %
Salt0.451.09gram
Pris på oppskriftenKr 4.97Kr 12.10Kroner
Hele oppskriften veier974 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en tykkbunnet kjele. Skal ikke bli brunt. Når skummet har lagt seg, tilsettes løk og freses blank. Hell på vin og la det koke til nesten all væske har fordampet. Tilsett byggryn og rør til alle korn er dekket med smør. Hell på kraft og la det koke sakte til kornene er myke og du har en «tykk grøt».
Tilsett kraft etter hvert som det fordamper og trekker inn i kornet.

Når kornet er mykt tilsettes ost og smør. Rør det inn så alt smelter sakte ned. Blandingen skal ikke koke etter at meieriproduktene er blandet i. Smak godt til med salt og pepper.

Serveres med marinerte tomater og stekte reker (ca. 30 sekunder i olje i panne).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21535)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-15
Oppdatert dato:2006-02-15
Lesere: 5614 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grynpølse fra Hadeland.Grynpølse fra Hadeland.
Denne retten har 128,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spekeskinke og byggrynsrisotto.Spekeskinke og byggrynsrisotto.
Denne retten har 76,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.