Byggotto med helgryn inneholder
145 Kalorier,
11 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Byggotto med helgryn har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Byggotto med helgryn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6737 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Byggotto med helgryn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.72 | 352.25 | Kcal |
Protein | 5.80 | 14.12 | gram |
Karbohydrat | 10.96 | 26.68 | gram |
Kostfiber | 1.84 | 4.48 | gram |
Fett | 7.46 | 18.16 | gram |
Mettet fett | 4.48 | 10.90 | gram |
Alkohol | 0.98 % | | | |
Salt | 0.44 | 1.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.97 | Kr 12.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 974 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smøret i en tykkbunnet kjele. Skal ikke bli brunt. Når skummet har lagt seg, tilsettes løk og freses blank. Hell på vin og la det koke til nesten all væske har fordampet. Tilsett byggryn og rør til alle korn er dekket med smør. Hell på kraft og la det koke sakte til kornene er myke og du har en «tykk grøt».
Tilsett kraft etter hvert som det fordamper og trekker inn i kornet.
Når kornet er mykt tilsettes ost og smør. Rør det inn så alt smelter sakte ned. Blandingen skal ikke koke etter at meieriproduktene er blandet i. Smak godt til med salt og pepper.
Serveres med marinerte tomater og stekte reker (ca. 30 sekunder i olje i panne).
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 21535)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-15
Oppdatert dato:2006-02-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift