Fotograf:
Matprat.no
Spekeskinke og byggrynsrisotto inneholder
76 Kalorier,
8 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Spekeskinke og byggrynsrisotto har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spekeskinke og byggrynsrisotto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7322 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spekeskinke og byggrynsrisotto!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 76.23 | 171.08 | Kcal |
| Protein | 4.61 | 10.35 | gram |
| Karbohydrat | 8.21 | 18.43 | gram |
| Kostfiber | 1.81 | 4.06 | gram |
| Fett | 2.37 | 5.32 | gram |
| Mettet fett | 0.52 | 1.17 | gram |
| Salt | 1.75 | 3.93 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 8.63 | Kr 19.37 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 898 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 43,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La byggrynene ligge i bløt i kaldt vann natten over. Hell av vannet.
Fres finhakket løk og hvitløk i litt olje. Rør i byggrynene. Spe med varm buljong litt etter litt og la det koke inn etter hvert. Beregn koketiden til 30-40 minutter. Når byggrynene er myke, tilsetter du godt med smør og blander i kapers og finhakket gressløk. Smak til med salt og pepper.
Legg spekeskinke på tallerkener, fordel den varme risottoen over og garner med parmesanost i tynne flak.
Vend salaten i litt god olivenolje og legg den ved siden av sammen med sitron i skiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 17818)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-22
Oppdatert dato:2004-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift