Fotograf:
Mat.no
Grynpølse fra Hadeland inneholder
129 Kalorier,
18 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Grynpølse fra Hadeland har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grynpølse fra Hadeland er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 7 lesere
Lesere:
17499 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grynpølse fra Hadeland!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.85 | 856.85 | Kcal |
Protein | 7.59 | 50.47 | gram |
Karbohydrat | 17.51 | 116.44 | gram |
Kostfiber | 3.38 | 22.48 | gram |
Fett | 2.41 | 16.03 | gram |
Mettet fett | 0.75 | 4.99 | gram |
Salt | 0.04 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.79 | Kr 18.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 660 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne retten er nesten ukjent blant de yngre, men de fleste liker den veldig godt. Oppskriften holder til minst fire storspisere.
Legg knokene og bygg-grynene i vann natten over. Kok det deretter sammen med løken til kjøttet slipper beina. Plukk av kjøttet, skjær det opp og kok det videre med purrene og gulroten
Serveres med kokt kålrot, melne poteter og rørte tyttebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968350)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift