Calzone med aubergine, pancetta og mozzarella inneholder
150 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Calzone med aubergine, pancetta og mozzarella har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Calzone med aubergine, pancetta og mozzarella er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4386 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Calzone med aubergine. pancetta og mozzarella!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 149.55 | 1 388.95 | Kcal |
Protein | 5.17 | 48.02 | gram |
Karbohydrat | 9.72 | 90.27 | gram |
Kostfiber | 3.46 | 32.13 | gram |
Fett | 9.23 | 85.72 | gram |
Mettet fett | 2.60 | 24.15 | gram |
Salt | 0.51 | 4.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.13 | Kr 38.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 929 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,99 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm olivenoljen i en gryte. Ha i pancetta eller bacon. Fres i ca. 5 minutter til kjøttet slipper fettet. Rør om et par ganger. Ha i aubergineterningene. Skru opp varmen litt. La det surre 4-5 minutter til auberginen er mør og gyllen. Smak til med salt og pepper. Ta gryten av platen.
Forvarm stekeovnen til 225 C.
Kjevle eller klem ut deigen til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 20 cm i diameter. Pass på at den ikke blir for tynn på midten. Legg leiven på et melet stekebrett.
Legg aubergineblandingen inn mot midten av leiven, på siden som vender mot deg. Fordel basilikum, mozzarellaost og tomatsaus oppå. Brett deigen dobbelt over fyllet. Strekk deigen slik at kantene møtes. Bruk en gaffel og klem calzonen godt sammen i kanten. Den skal være tett lukket. Lag et ca. 2,5 cm langt snitt midt på toppen, slik at dampen slipper ut.
Stek calzonen på nederste rille i ovnen i ca. 15 minuter, til den er gyllen oppå og brunprikket i bunnen. Ta den ut og legg på middagstallerken. Server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6067)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.