Champagnesorbet til nyttårsaften





Champagnesorbet til nyttårsaften oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Champagnesorbet til nyttårsaften inneholder 185 Kalorier, 30 g Karbo, 1 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Champagnesorbet til nyttårsaften har beregnet å ha følgende allergener Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Champagnesorbet til nyttårsaften er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner

Sorbet

2stkgelatinark
2,5dlDansukker Melis
1,5dlvann
5dlmusserende vin

Bringebærsaus

1dlfrosne bringebær
2dlDansukker Melis
100grhakket hvit sjokolade


Annonse



Næringsdeklarasjon for Champagnesorbet til nyttårsaften!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier184.77194.29Kcal
Protein1.281.35gram
Karbohydrat29.9031.44gram
Kostfiber0.220.23gram
Fett2.963.11gram
Mettet fett1.721.81gram
Alkohol4.71 %
Salt0.030.03gram
Pris på oppskriftenKr 18.70Kr 19.66Kroner
Hele oppskriften veier1 052 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sorbet
Bløtlegg gelatinarkene i kaldt vann.
Løs melisen opp i vann, og gi det et oppkok. Ta gryten av platen, klem vannet av gelatinarkene og ha det i under omrøring. Bland inn den musserende vinen, og hell over i ti små former.
Dekk med aluminiumsfolie, og sett en skje i. Sett i fryser.

Bringebærsaus
Kok opp de frosne bringebærene, og avkjøl.
Bland bringebær med melis, og mos gjennom en finmasket sil.
Server champagnesorbeten med bringebærsaus og hakket hvit sjokolade.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 32748)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert
Innlagt dato:2016-12-21
Oppdatert dato:2016-12-21
Lesere: 973 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fryste bobler med bringebær og et hint av lakris.Fryste bobler med bringebær og et hint av lak.
Denne retten har 90,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Champagnesorbet til nyttårsaften.Champagnesorbet til nyttårsaften.
Denne retten har 184,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Champagnegelé.Champagnegelé.
Denne retten har 54,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.