Fryste bobler med bringebær og et hint av lakris





Fryste bobler med bringebær og et hint av lakris oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Fryste bobler med bringebær og et hint av lakris er perfekt når du vil diske opp med en litt mer eksklusiv dessert. Hva med å avslutte for eksempel nyttårsmiddagen med fryste bobler? Server gjerne i festlige glass.

Oppskriften inneholder 91 Kalorier, 13 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Fryste bobler med bringebær og et hint av lakris er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Sukkerlake

2dlvann
3dlDansukker Mørkt Muscovadorørsukker
4dlbringebær (ca. 200 g)<

Fryste bobler

7,5dlmusserende vin (gjerne alkoholfri)
2dlkaldt vann

Pynt

1håndfull(er)sitronmelisse


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Fryste bobler med bringebær og et hint av lakris med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier90.801 484.58148.46Kcal
Protein0.579.320.93gram
Karbohydrat13.38218.7621.88gram
Kostfiber0.8914.551.46gram
Fett0.162.620.26gram
Alkohol4.54 %74.237.42gram
Mettet fett0.020.330.03gram
Salt0.040.640.06gram
Pris på oppskriftenKr 18.69Kr 305.58Kr 30.56.-
Hele oppskriften veier1 635 totalt1 635 pr porsj164 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 glass

Begynn med sukkerlaken. Kok opp vann, muscovadosukker og bringebær i en kasserolle. La koke i ca. 3 minutter.
Hell sukkerlaken gjennom en finmasket sil. Press ut så mye saft fra bærene som mulig. La sukkerlaken stå i kjøleskap til den er helt kald.
Hell den musserende vinen over i en plastboks som rommer minst 2 liter, og tilsett 2 dl vann og sukkerlaken. Rør godt om. Settes i fryseren i minst 8 timer.
Ved servering tar du den musserende vinen ut av fryseren og skraper frem iskrystaller ved å lage riller med en gaffel i de fryste boblene. Samle opp iskrystallene med en isskje, og fordel dem i glassene.

Pynt med sitronmelisse.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 34527)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Innlagt dato:2018-12-22
Oppdatert dato:2018-12-22
Lesere: 65 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fryste bobler med bringebær og et hint av lakris.Fryste bobler med bringebær og et hint av lak.
Denne retten har 90,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Champagnegelé.Champagnegelé.
Denne retten har 54,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Champagnesorbet til nyttårsaften.Champagnesorbet til nyttårsaften.
Denne retten har 184,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.