Cherry and apricot cheesecake inneholder
242 Kalorier,
26 g Karbo,
3 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Cherry and apricot cheesecake har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cherry and apricot cheesecake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7625 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Cherry and apricot cheesecake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 242.01 | 4 002.24 | 333.52 | Kcal |
Protein | 3.32 | 54.90 | 4.58 | gram |
Karbohydrat | 26.26 | 434.27 | 36.19 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 17.36 | 1.45 | gram |
Fett | 13.51 | 223.42 | 18.62 | gram |
Mettet fett | 8.45 | 139.74 | 11.65 | gram |
Salt | 0.26 | 4.32 | 0.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.51 | Kr 107.66 | Kr 8.97 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 654 totalt | 1 654 pr porsj | 138 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Elsker å lete etter oppskrifter fra fjern og nær, denne fant jeg på en Australsk matside på nettet. Den smaker utrolig godt.
Slik gjør du
Knus kjeks og bland med smelta smør. Legg ringen på en springform på serveringsfatet og trykk ut kjeksblandingen.
Fyll:
Aprikoskompotten kjøres i foodprossesor til finmost. Gelatin bløtlegges. Osten røres myk. Fløten piskes til krem med sukkeret. Bland ost, aprikosmasse, youghurt og fløtekrem, smak til med sitronsaft og den smelta gelatinen blandes inn tilslutt. Ha massen over kjeksbunnen. La det stivne.
kirsebærlaken smakes til med likør/vin eller kirsebærlikørekstrakt slik at den blir fyldig på smak. Gelatinen bløtlegges og smeltes, og røres inn i kirsebærlaken med bærene. La dette halvstivne før du heller det over aprikoskremen. Sett kaken kjølig en stund slik at gelelokket stivner helt.
Spesielle egenskaper
Skal ikke i stekeovn
Kilde:
ElinL
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1379)
Kategori:
ostekake
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Australia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-09
Oppdatert dato:2002-09-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.