Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Cherry and apricot cheesecake oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Cherry and apricot cheesecake



Cherry and apricot cheesecake inneholder 242 Kalorier, 26 g Karbo, 3 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Cherry and apricot cheesecake har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Cherry and apricot cheesecake er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
175grGjende kjeks
80grsmelta smør

Fyll:

1pakkeAprikoskompott
1pakkePhiladelpia kremost
Ca 0,75dlsukker
2sssitronsaft
1begerYoughurt med aprikos eller naturell
2dlfløte
5plate(r)gelatin

Topping:

1boks(er)hermetiske kirsebær
litt kirsebærlikør/vin (likørekstrakt kan også brukes)
4plate(r)gelatin




Kalorier og næringsinnhold i Cherry and apricot cheesecake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier241.833 999.26333.27Kcal
Protein3.3054.574.55gram
Karbohydrat26.26434.2736.19gram
Kostfiber1.0016.541.38gram
Fett13.51223.4218.62gram
Mettet fett8.53141.0611.76gram
Salt0.264.340.36gram
Pris på oppskriftenKr 6.51Kr 107.66Kr 8.97.-
Hele oppskriften veier1 654 totalt1 654 pr porsj138 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Elsker å lete etter oppskrifter fra fjern og nær, denne fant jeg på en Australsk matside på nettet. Den smaker utrolig godt.

Slik gjør du
Knus kjeks og bland med smelta smør. Legg ringen på en springform på serveringsfatet og trykk ut kjeksblandingen.

Fyll:
Aprikoskompotten kjøres i foodprossesor til finmost. Gelatin bløtlegges. Osten røres myk. Fløten piskes til krem med sukkeret. Bland ost, aprikosmasse, youghurt og fløtekrem, smak til med sitronsaft og den smelta gelatinen blandes inn tilslutt. Ha massen over kjeksbunnen. La det stivne.

kirsebærlaken smakes til med likør/vin eller kirsebærlikørekstrakt slik at den blir fyldig på smak. Gelatinen bløtlegges og smeltes, og røres inn i kirsebærlaken med bærene. La dette halvstivne før du heller det over aprikoskremen. Sett kaken kjølig en stund slik at gelelokket stivner helt.

Spesielle egenskaper
Skal ikke i stekeovn

Kilde:
ElinL

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1379)
Kategori: ostekake
Diett/allergi: Uten egg
Land: Australia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-09
Oppdatert dato:2002-09-09
Lesere: 6596 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.