Dampkokt rype med kreklingsyltetøy inneholder
133 Kalorier,
11 g Karbo,
15 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Dampkokt rype med kreklingsyltetøy har ingen allergener
Dampkokt rype med kreklingsyltetøy er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7597 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampkokt rype med kreklingsyltetøy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.54 | 848.26 | Kcal |
Protein | 14.64 | 93.70 | gram |
Karbohydrat | 11.13 | 71.23 | gram |
Kostfiber | 0.78 | 4.99 | gram |
Fett | 3.10 | 19.84 | gram |
Mettet fett | 0.67 | 4.29 | gram |
Salt | 0.07 | 0.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.95 | Kr 89.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 560 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Flå og rens rypene, kapp av hals og vinger. Knus bærene i en stor kjele. Tilsett vannet og legg en rist av einerkvister oppå. Legg rypene på risten med ryggen ned. Legg på lokk. La det hele koke i 10-12 minutter.
Ta ut rypene og la disse hvile i noen minutter. I mellomtiden fjernes alle kvister fra gryta og sukkeret tilsettes. Rør til sukkeret er helt oppløst.
Avkjøl syltetøyet litt før du anretter en porsjon på tallerken sammen med rypa. Skjær gjerne ut filetene og del disse to før fortæring.
Server gjerne med potetmos eller poteter, stekt løk eller sopp.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12209)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift