Dessertfesten inneholder
334 Kalorier,
53 g Karbo,
5 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Dessertfesten har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dessertfesten er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3930 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Dessertfesten med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 334.34 | 2 819.32 | 176.21 | Kcal |
Protein | 5.46 | 46.04 | 2.88 | gram |
Karbohydrat | 53.36 | 449.96 | 28.12 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 7.08 | 0.44 | gram |
Fett | 10.82 | 91.24 | 5.70 | gram |
Mettet fett | 4.91 | 41.40 | 2.59 | gram |
Salt | 0.48 | 4.05 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.11 | Kr 26.23 | Kr 1.64 | .- |
Hele oppskriften veier | 843 totalt | 843 pr porsj | 53 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Smør langpannen godt eller kle den med folie. Rør smør og sukker hvitt, tilsett eggeplommene, en om gangen, og visp deigen porøs. Hell i melken og tilsett hvetemel blandet med bakepulver.
Rør sammen til en jevn deig og fordel den i langpannen, det blir et ganske tynt lag deig. Visp eggehvitene stive, tilsett sukker og fortsett vispingen (gjerne med mikser) et par minutter til.
Dekk kakedeigen med marengsmassen og dryss på mandelspon. Stek kaken i 150 - 175 C varm ovn i 45 minutter eller til marengsen har fått fin farge.
Avkjøl kaken, det tar et par timer. Del kaken i to på tvers og legg bunnene sammen med stivpisket krem imellom, du trenger ca. 3 - 4dl. kremfløte. Sett frem en skål med bær eller bærkompott.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20407)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-08
Oppdatert dato:2005-10-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift