Dill- og timiansild inneholder
106 Kalorier,
20 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Dill- og timiansild har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dill- og timiansild er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dill- og timiansild!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.42 | 2 794.38 | Kcal |
Protein | 2.16 | 56.72 | gram |
Karbohydrat | 19.62 | 515.18 | gram |
Kostfiber | 0.20 | 5.25 | gram |
Fett | 2.10 | 55.14 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 10.50 | gram |
Salt | 0.41 | 10.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.28 | Kr 86.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 626 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Start med grunnlaken. Bland alt og gi denne et oppkok. Oppbevar grunnlaken på flaske.
Skjær sildefiletene i gaffelbiter. Legg dem på krukke eller fat. Legg på løkringer, hakket dill og timian.
Hell laken over, og la silden trekke minst 4 timer, helst lenger.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11457)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere:
2965 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift