Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dillduftende stuing i terteskjell oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dillduftende stuing i terteskjell



Dillduftende stuing i terteskjell inneholder 325 Kalorier, 12 g Karbo, 9 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr
Dillduftende stuing i terteskjell har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dillduftende stuing i terteskjell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
12stkterteskjell
1boks(er)krabbe, ca 200 g
2sssmør eller margarin
2,5sshvetemel
3dlfløte
1dlhvitvin
2dlrevet ost
0,5sstomatpuré
1dashsalt
hvitpepper
1bunt(er)dill




Næringsdeklarasjon for Dillduftende stuing i terteskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier325.44958.01Kcal
Protein8.5625.20gram
Karbohydrat12.2536.06gram
Kostfiber0.772.27gram
Fett26.1176.86gram
Mettet fett14.1941.77gram
Alkohol0.81 %
Salt0.812.38gram
Pris på oppskriftenKr 14.61Kr 43.01Kroner
Hele oppskriften veier1 178 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell kraften fra krabbeboksen, ta vare på kraften. Rens krabbekjøttet.

Fres smør og mel i en gryte, spe med krabbekraft, fløte og vin. La sausen koke noen minutter.

Rør inn osten og smak til med tomatpuré, salt og pepper.

Finklipp dillen. Bland halvparten i stuingen, sammen med krabbekjøttet. Varm opp stuingen igjen, rør minst mulig.

Varm terteskjell (eller vol-au-vent) i stekeovnen ca 10 min ved 225 C. Fyll den varme krabbestuingen i skjellene like før servering. Dryss over resten av dillen. Server med én gang.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7764)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 3586 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.