Dillduftende stuing i terteskjell inneholder
325 Kalorier,
12 g Karbo,
9 g Protein og
26 g Fett pr 100 gr
Dillduftende stuing i terteskjell har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dillduftende stuing i terteskjell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dillduftende stuing i terteskjell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 325.44 | 958.01 | Kcal |
Protein | 8.56 | 25.20 | gram |
Karbohydrat | 12.25 | 36.06 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 2.27 | gram |
Fett | 26.11 | 76.86 | gram |
Mettet fett | 14.19 | 41.77 | gram |
Alkohol | 0.81 % | | | |
Salt | 0.81 | 2.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.61 | Kr 43.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 178 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,05 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hell kraften fra krabbeboksen, ta vare på kraften. Rens krabbekjøttet.
Fres smør og mel i en gryte, spe med krabbekraft, fløte og vin. La sausen koke noen minutter.
Rør inn osten og smak til med tomatpuré, salt og pepper.
Finklipp dillen. Bland halvparten i stuingen, sammen med krabbekjøttet. Varm opp stuingen igjen, rør minst mulig.
Varm terteskjell (eller vol-au-vent) i stekeovnen ca 10 min ved 225 C. Fyll den varme krabbestuingen i skjellene like før servering. Dryss over resten av dillen. Server med én gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3671 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7764)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.