Dillsmørfylte abborfileter med passerte poteter inneholder
84 Kalorier,
0 g Karbo,
20 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Dillsmørfylte abborfileter med passerte poteter har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dillsmørfylte abborfileter med passerte poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
3651 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dillsmørfylte abborfileter med passerte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.11 | 181.09 | Kcal |
Protein | 19.57 | 42.13 | gram |
Karbohydrat | 0.07 | 0.15 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.06 | gram |
Fett | 0.61 | 1.31 | gram |
Mettet fett | 0.10 | 0.22 | gram |
Salt | 0.20 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.46 | Kr 26.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 861 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,33 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smør aluminiumsfolie med smør. 1 ark pr 2 fileter, litt etetr størrelsen. Legg de saltede og peprede filetene på folien. Legg på rikelig med dill og en stor klatt smør. Dynk med noen ss hvitvin.
Brett folien sammen til en tett pakke, og sett den i ovn ved 200 C i ca 20 minutter. Ta fiskefiletene ut av folien og legg dem på tallerkener sammen med det smeltede smøret.
Passer den kokte poteten gjennom en grovmasket sil.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11951)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.