Fotograf:
Kylling.no
Dronningens søte hemmelighet inneholder
248 Kalorier,
26 g Karbo,
3 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Dronningens søte hemmelighet har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dronningens søte hemmelighet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4696 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Dronningens søte hemmelighet med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 248.16 | 2 832.44 | 177.03 | Kcal |
Protein | 2.68 | 30.59 | 1.91 | gram |
Karbohydrat | 25.64 | 292.65 | 18.29 | gram |
Kostfiber | 1.47 | 16.78 | 1.05 | gram |
Fett | 14.66 | 167.33 | 10.46 | gram |
Mettet fett | 8.99 | 102.61 | 6.41 | gram |
Salt | 0.05 | 0.56 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.07 | Kr 46.45 | Kr 2.90 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 141 totalt | 1 141 pr porsj | 71 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver sammen og rør det inn i eggedosisen sammen med revet sjokolade. Bre røren utover i en smurt langpanne. Stek kaken midt i ovnen ved 200 °C i 8-10 minutter. Avkjøl rullekakene med langpannen som lokk. Gjenta og lag en rulade til.
Smør tyttebærsyltetøy jevnt på kakene. Skjær kaken i 7 cm. brede striper. Rull den første stripen fast sammen. Fortsett med å rulle neste stripe utenpå osv. til alle stripene fra begge kakene ("snøballprinsippet"). Dynk kaken med saft. Pisk krem til pynten. Pynt med krem og blader av sitronmelisse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17936)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-03
Oppdatert dato:2004-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift