Fotograf:
Melk.no
Charlotte russe 2 inneholder
194 Kalorier,
22 g Karbo,
6 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Charlotte russe 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Charlotte russe 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6549 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Charlotte russe 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 194.44 | 2 142.52 | 178.54 | Kcal |
Protein | 6.27 | 69.09 | 5.76 | gram |
Karbohydrat | 22.06 | 243.08 | 20.26 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 6.61 | 0.55 | gram |
Fett | 8.88 | 97.85 | 8.15 | gram |
Mettet fett | 4.34 | 47.82 | 3.99 | gram |
Salt | 0.16 | 1.76 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.60 | Kr 39.67 | Kr 3.31 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 102 totalt | 1 102 pr porsj | 92 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver sammen og rør det inn i eggedosisen. Bre røren utover i en smurt langpanne. Stek kaken midt i ovnen ved 200 °C i 8-10 min. Legg matpapir på bakebordet og strø litt sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er avkjølt. Smør på fyllet og rull kaken sammen, gjerne ved hjelp av matpapiret. Pakk kaken litt stramt inn i matpapiret og legg den kjølig med skjøten ned.
Kle en bolle innvendig med ca.1 cm. tykke skiver av rullekaken. Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte. Hell i oppløst gelatin i en tynn stråle under omrøring. Ha i jordbær og bland lett. Hell fromasjen i bollen som er kledd med rullekake, og sett kaldt til fromasjen er stivnet. Hvelv fromasjkaken forsiktig på et fat før den serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17534)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-19
Oppdatert dato:2004-04-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift