Fotograf:
Kylling.no
Sjokorulade med variasjon inneholder
350 Kalorier,
30 g Karbo,
6 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Sjokorulade med variasjon har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokorulade med variasjon er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3371 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokorulade med variasjon med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 349.89 | 3 915.74 | 244.73 | Kcal |
Protein | 5.65 | 63.23 | 3.95 | gram |
Karbohydrat | 30.16 | 337.53 | 21.10 | gram |
Kostfiber | 1.76 | 19.70 | 1.23 | gram |
Fett | 22.57 | 252.59 | 15.79 | gram |
Mettet fett | 11.78 | 131.83 | 8.24 | gram |
Salt | 0.25 | 2.80 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.26 | Kr 58.87 | Kr 3.68 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 119 totalt | 1 119 pr porsj | 70 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
skiver
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel, kakao og bakepulver sammen og rør det inn i eggedosisen. Bre røren utover i en smurt langpanne. Stek kaken midt i ovnen ved 200 °C i 8-10 minutter. Legg matpapir på bakebordet og strø litt sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er avkjølt. Del kaken i to.
Rør sammen ingrediensene til sjokoladekremen og rør inn hakkede valnøtter. Fordel kremen på den ene kaken og rull den sammen, gjerne ved hjelp av matpapiret. Pakk kaken litt stramt inn i matpapiret og legg den kjølig med skjøten ned.
Pisk seterrømme stiv og bland inn små jordbærbiter. Smak til med sukker. Fordel jordbærkremen på den andre halvparten med rullekake og rull sammen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17914)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift