Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Eddiklake til sild oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Eddiklake til sild



Eddiklake til sild oppskrift.
Fotograf: Bent Raanes & Sara C. Sørensen
Denne eddiklaken kan du bruke som grunnoppskrift dersom du ønsker å lage noen av oppskriftene som er basert på ferdigkjøpt sild på glass fra grunnen av. Denne gjelder de oppskriftene som er basert på sursild, peppersild eller kryddersild på glass.

Oppskriften inneholder 176 Kalorier, 11 g Karbo, 10 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Eddiklake til sild er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2dleddik, 7%
4dlvann
3,5dlsukker

Sursild

6stksaltsildfilet
1stkløk
1pakkesursildkrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!




Næringsdeklarasjon for Eddiklake til sild!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier175.941 256.87Kcal
Protein10.4874.87gram
Karbohydrat10.7776.94gram
Kostfiber0.110.79gram
Fett10.0872.01gram
Mettet fett2.2716.22gram
Salt1.5110.81gram
Pris på oppskriftenKr 4.76Kr 34.00Kroner
Hele oppskriften veier2 858 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann og sukker, og avkjøl.
Tilsett eddik.
Skjær sildefiletene i biter og løk i tynne skiver.
Legg sild og løk lagvis i et glass sammen med sursildkrydderet.
Hell over eddiklaken og legg på lokk.
Silden bør trekke et døgn i kjøleskapet før den spises.
Tips: Frisk dill setter ekstra god smak på sursilden.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30322)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Lake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-15
Oppdatert dato:2013-04-15
Lesere: 3804 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eddiklake til sild.Eddiklake til sild.
Denne retten har 175,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.