Fotograf:
Bent Raanes & Sara C. Sørensen
Denne eddiklaken kan du bruke som grunnoppskrift dersom du ønsker å lage noen av oppskriftene som er basert på ferdigkjøpt sild på glass fra grunnen av. Denne gjelder de oppskriftene som er basert på sursild, peppersild eller kryddersild på glass. Oppskriften inneholder
176 Kalorier,
11 g Karbo,
10 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eddiklake til sild er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eddiklake til sild!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 175.94 | 1 256.87 | Kcal |
Protein | 10.48 | 74.87 | gram |
Karbohydrat | 10.77 | 76.94 | gram |
Kostfiber | 0.11 | 0.79 | gram |
Fett | 10.08 | 72.01 | gram |
Mettet fett | 2.27 | 16.22 | gram |
Salt | 1.51 | 10.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.76 | Kr 34.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 858 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,48 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vann og sukker, og avkjøl.
Tilsett eddik.
Skjær sildefiletene i biter og løk i tynne skiver.
Legg sild og løk lagvis i et glass sammen med sursildkrydderet.
Hell over eddiklaken og legg på lokk.
Silden bør trekke et døgn i kjøleskapet før den spises.
Tips: Frisk dill setter ekstra god smak på sursilden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6061 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30322)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Lake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-15
Oppdatert dato:2013-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift