Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Eggekonjakk-saus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Eggekonjakk-saus



Eggekonjakk-saus inneholder 314 Kalorier, 21 g Karbo, 9 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Eggekonjakk-saus har beregnet å ha følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Eggekonjakk-saus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6stkeggeplommer
5ssmelis
0,5dlkonjakk




Næringsdeklarasjon for Eggekonjakk-saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier313.67155.27Kcal
Protein8.734.32gram
Karbohydrat20.5610.18gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett15.557.70gram
Mettet fett4.472.21gram
Alkohol8.08 %
Salt0.100.05gram
Pris på oppskriftenKr 14.95Kr 7.40Kroner
Hele oppskriften veier198 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk eggeplommene lyse, luftige og tyktflytende sammen med sukkeret. Smak til med konjakk. Sausen bør lages umiddelbart før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6642)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Lesere: 2211 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sabayonne (Zabaglione).Sabayonne (Zabaglione).
Denne retten har 244,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vaniljesaus (Crème Anglaise).Vaniljesaus (Crème Anglaise).
Denne retten har 156,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.