Fotograf:Mari Svenningsen Remulade er en smaksatt majones tilsatt grovhakket kapers, sylteagurk og løk. Den har en noe syrligere smak enn majones og passer ekstra godt til roastbiff. Den hjemmelagde versjonen er som oftest mye bedre en den du får kjøpt ferdig i butikken.
1. Visp eggeplomme sammen med sennep og sitronsaft et par minutter. Spe forsiktig med olje i en tynn stråle under kraftig visping.
2. Tilsett kapers, persille, sylteagurk og sjalottløk. Bland godt og smak til med salt og pepper.
Om «majonesen» skulle skille seg, begynner du på nytt med en eggeplomme og visper inn den mislykkede sausen litt etter litt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36372)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saus Innlagt dato:2022-04-28
Oppdatert dato:2022-04-28