Fotograf:Funksjonell mat Et lite og sunt mellommåltid, og supert som tursnacks
Oppskriften inneholder 361 Kalorier, 33 g Karbo, 13 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Peanøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ha frokostblanding (f.eks energi-müsli eller frukt-müsli), peanøttsmør og Sukrin i en bolle.
Tilsett et helt egg og bare hviten fra det andre egget.
Hakk sjokoladen i biter og ha den i sammen med resten av ingrediensene. Rør fort og godt.
Lag så store barer som du ønsker, f.eks 4 x 10 cm, og legg den på bakepapir på stekeplata. Gi barene et lite trykk med hånden eller en stekespade.
Stekes midt i ovnen på 160 grader i 20-25 minutter
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 28671)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Snacks Diett/allergi:
Diabetes mat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-06-15
Oppdatert dato:2017-06-15