Fullkornspinner med dipp



Fullkornspinner med dipp oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Fullkornspinnene er et godt og smakfullt alternativ til alle typer salt snacks. 100 % grove! Kesamdippen er prikken over i-en.

Oppskriften inneholder 108 Kalorier, 3 g Karbo, 5 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fullkornspinner med dipp er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2751 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2,5dlvann
0,5pakkegjær
250grfibramel
1tssalt
0,5tsgrovmalt pepper
1ssolivenolje
olivenolje til pensling
flaksalt og grovkvernet pepper til pynt

Kesamdipp:

1begerkesam original, 8 %
2ssfriske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian) , hakkede
0,5tssalt
0,5tspepper
0,5stksitron, saften




Næringsdeklarasjon for Fullkornspinner med dipp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107.97937.40Kcal
Protein5.2045.15gram
Karbohydrat3.3729.26gram
Kostfiber19.61170.25gram
Fett3.8333.25gram
Mettet fett1.6814.59gram
Salt1.2811.08gram
Pris på oppskriftenKr 6.46Kr 56.09Kroner
Hele oppskriften veier868 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo12,48 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Varm vannet til det er fingervarmt, 37 °C.
Bland alle ingrediensene, men hold igjen 1 dl vann, oljen og pepperen til senere. Elt deigen godt for hånd eller med kjøkkenmaskin. Start med lav hastighet og øk etter hvert dersom du bruker kjøkkenmaskin. Når deigen er nesten ferdig, tilsettes det siste vannet litt etter litt i små mengder. Deigen skal nå være smidig og ha en blank overflate. Tilsett deretter olivenoljen og pepperen, og bland disse inn i deigen på sakte fart.
Dekk bakebollen med plast, og la den heve i en halv time. Hell deigen ut på bakebordet. Brett den sammen og legg den tilbake i bollen. La deigen heve videre i ca. 1 time.

Ta deigen ut på et melet bakebord og skjær ut tynne strimler. Strekk strimlene ut på en plate med bakepapir. Det er viktig at strimlene ikke blir for tynne, men heller ikke for tykke.

Pensle strimlene med olivenolje, og strø med litt flaksalt og grovkvernet pepper. La dem heve i 10 minutter.

Stek brødpinnene i midten av ovnen ved ca. 220 °C i 10–15 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøles på rist.

Kesamdipp:
Bland alle ingrediensene og server som dipp til Fullkornspinnene.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 28226)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-02-14
Oppdatert dato:2011-02-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Energibar for tur.Energibar for tur.
Denne retten har 343,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Energibar.Energibar.
Denne retten har 360,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fullkornspinner med dipp.Fullkornspinner med dipp.
Denne retten har 107,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.