Eplekake med musli inneholder
259 Kalorier,
43 g Karbo,
3 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Eplekake med musli har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplekake med musli er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4828 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eplekake med musli med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 259.42 | 1 942.74 | 161.90 | Kcal |
Protein | 3.24 | 24.26 | 2.02 | gram |
Karbohydrat | 43.32 | 324.41 | 27.03 | gram |
Kostfiber | 1.76 | 13.18 | 1.10 | gram |
Fett | 7.74 | 57.96 | 4.83 | gram |
Mettet fett | 4.13 | 30.93 | 2.58 | gram |
Salt | 0.36 | 2.73 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.44 | Kr 25.76 | Kr 2.15 | .- |
Hele oppskriften veier | 749 totalt | 749 pr porsj | 62 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
1. Pisk egg og sukker luftig.
2. Bland melmix, musli og natron - blandes inn i eggedosisen.
3. Rør og tilsett smeltet matfettet.Häll siste røren i en smurt form, ca 24 cm i diameter.
4. Spre eple skiver i røren, dryss med litt müsli.
5. Fordel litt smør eller margarin over eplene, dryss brunt sukker på slutten.
6. Stek nederst i ovnen 180 grader, ca 30 minutter.
Server med vaniljesaus eller vaniljeis til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 28237)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Eplekake
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-02-14
Oppdatert dato:2011-02-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift