Fotograf:
Holmen Crisp
Smuldrekake. Enklere enn dette blir det ikke - og vanvittig godt. Prøv den også med rabarbra. Ekte sommer eller lun vinter dessert. Oppskriften inneholder
338 Kalorier,
24 g Karbo,
3 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfri eplekake i en fei er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri eplekake i en fei med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 338.42 | 2 275.87 | 189.66 | Kcal |
Protein | 3.00 | 20.18 | 1.68 | gram |
Karbohydrat | 24.49 | 164.70 | 13.72 | gram |
Kostfiber | 2.18 | 14.66 | 1.22 | gram |
Fett | 24.90 | 167.45 | 13.95 | gram |
Mettet fett | 12.34 | 82.99 | 6.92 | gram |
Salt | 0.25 | 1.67 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.65 | Kr 31.27 | Kr 2.61 | .- |
Hele oppskriften veier | 673 totalt | 673 pr porsj | 56 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smør, sukker og mel smuldres sammen. Skrell og del eplene i tynne skiver.
Legg den i ildfast form, lagvis. (Epler i bunnen) Stekes i 20 minutter ved ca. 20 grader.
Serveres med vanilje is eller krem. (Prøv også med glutenfrie havregryn eller litt kokosmasse.)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Holmen Crisp
(Intern: 30620)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Eplekake
Diett/allergi:
Glutenfri
Innlagt dato:2013-11-12
Oppdatert dato:2013-11-12
Lesere:
3557 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift