Eplekrans 2 inneholder
290 Kalorier,
59 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Eplekrans 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplekrans 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5328 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eplekrans 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 290.29 | 2 117.32 | 176.44 | Kcal |
Protein | 7.07 | 51.57 | 4.30 | gram |
Karbohydrat | 59.35 | 432.89 | 36.07 | gram |
Kostfiber | 2.36 | 17.21 | 1.43 | gram |
Fett | 2.21 | 16.12 | 1.34 | gram |
Mettet fett | 0.54 | 3.94 | 0.33 | gram |
Salt | 0.50 | 3.65 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.87 | Kr 13.64 | Kr 1.14 | .- |
Hele oppskriften veier | 729 totalt | 729 pr porsj | 61 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 81,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør egg, sukker, vann og sitronskall til det er lett og lyst.
Tilsett mel og bakepulver.
Stekes i smurt og strødd randform ved 225 grader. Ca 30-40 minutter. Kontroller med bakepinne.
Hvelv kaken på rist og vask formen.
Syrlige epler skrelles, renses og deles i store båter, som kokes møre i svak sukkerlake.
Legg kaken tilbake og hell over sukkerlaken.
La stå til kaken er gjennomtruket.
Hvelv på ett fat og pynt med eplene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118966962)
Kategori:
Eplekake
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-27
Oppdatert dato:2002-03-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift