Bland alle ingrediensene i en foodprosessor og la maskinen gå til alt er samlet til en deig, eller bland det sammen med fingrene.
Legg deigen i plast i kjøleskap i en times tid.
Trykk deigen ut i en paiform og godt opp langs kanten.
Skrell og del eplene i biter. Legg eplebitene tett i tett i formen.
Stek bunnen og eplene på nederste rille på 200°C i ca. 20 minutter.
Visp sammen egg og sukker, tilsett osten, vaniljesukker og crème fraîche. Rør alt sammen og hell blandingen i paiformen over eplene.
Stek kaken videre til alt er stivnet, 30-40 minutter på 200°C.
Avkjøles.
Server kaken f.eks. med stivpisket kremfløte og eplebiter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 15631)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Ostekake Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-10-09
Oppdatert dato:2017-10-09
Lesere: 4112 totalt.