Fotograf:
Kylling.no
Eplesaus til hvitt kjøtt inneholder
151 Kalorier,
11 g Karbo,
1 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Eplesaus til hvitt kjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplesaus til hvitt kjøtt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4214 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eplesaus til hvitt kjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 151.45 | 744.63 | Kcal |
Protein | 1.05 | 5.16 | gram |
Karbohydrat | 11.12 | 54.67 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 4.18 | gram |
Fett | 11.23 | 55.21 | gram |
Mettet fett | 5.45 | 26.80 | gram |
Salt | 0.20 | 1.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.61 | Kr 22.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 900 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk ut sausepulveret med fløte og eplemost i en tykkbunnet
kjele på minst 3 liter. Kok opp under jevn omrøring. Legg i
en del halve, steinfrie druer og la sausen småkoke noen
minutter.
Skjær kalkunfilèten i tynne skiver og pynt fatet med rikelig
av avrente aprikoser og druer (helst halve, stenfrie).
Servèr med rykende varm saus og kokt ris, gjerne med litt
naturris iblandet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118967563)
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-05
Oppdatert dato:2002-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift