Eplesnaps



Eplesnaps oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

1 porsjon

Syrlige, smaksrike epler
70 cl spesialbrennevin eller vodka
1 ss hel anis
2 Hugget Rørsukker




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 7 dl

1. Skyll og ta bort stilk og hams på eplene. Skjær i båter og legg disse på glass sammen med anis. Hell over brennevin slik at eplene dekkes helt. La stå i 4 uker.

2. Sil av. Hell over på flasker og tilsett sukkerbitene. Rist til sukkeret har løst seg opp. La gjerne stå i noen måneder, da smaken utvikler seg ved lagring.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 26802)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-01-19
Oppdatert dato:2010-01-19
Lesere: 10172 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eplesnaps.Eplesnaps.
Denne retten har 236,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 37,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eplelikør med ingefær.Eplelikør med ingefær.
Denne retten har 128,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.