Fotograf:Dansukker Sterk snaps som kan lages av norske epler. Kan og tilsettes mer sukker og litt vann for å mildne styrken litt. Husk å presse ut saften av eplene før den tappes på flasker.
Oppskriften inneholder 102 Kalorier, 8 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
1. Skyll og ta bort stilk og hams på eplene. Skjær i båter og legg disse på glass sammen med anis. Hell over brennevin slik at eplene dekkes helt. La stå i 4 uker. Bruk 2 store norgesglass.
2. Sil av. Hell over på flasker og tilsett sukkerbitene. Rist til sukkeret har løst seg opp. La gjerne stå i noen måneder, da smaken utvikler seg ved lagring.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26802)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Likør Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2010-01-19
Oppdatert dato:2020-07-22