Vask sitronen grundig. Del den, og press ut saften av den ene halvdelen. Ta vare på den andre til pynt. Bland sitronsaft, eplejuice, sirup, vaniljesukker og kanel i en kasserolle, og la det koke i 2–3 minutter. Ta opp kanelstangen. Rør ut potetmelet i et par spiseskjeer kaldt vann, tilsett det under omrøring og kok opp suppen. Skrell eplene, ta ut kjernehuset og kutt i terninger. Legg epleterningene i suppen. Avkjøles. Ved servering helles suppen i porsjonsskåler med isbiter. Del den halve sitronen i skiver og legg dem i skålene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35124)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2020-06-17
Oppdatert dato:2020-06-17