Fotograf:Synøve Dreyer Denne suppen med epler og spindelvev-mønster passer godt å servere f.eks. som dessert til Halloween-festen. Men mønsteret kan du skifte etter anledning.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eplesuppe med spindelvev med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
37.68
98.60
Kcal
Protein
0.60
1.57
gram
Karbohydrat
7.01
18.34
gram
Kostfiber
1.10
2.88
gram
Fett
0.56
1.47
gram
Mettet fett
0.30
0.79
gram
Salt
0.01
0.02
gram
Pris på oppskriften
Kr 1.66
Kr 4.34
Kr
.-
Hele oppskriften veier
1 047 totalt
262 pr porsj
pr stk
gram
Fremgangsmåte:
Skyll eplene og fjern kjernehusene. Skjær eplene i biter.
Kok eplebitene i vann sammen med sitronsaft, sukker og kanel til de er myke.
Mos epleblandingen med en stavmikser til den blir glatt.
Avkjøl.
Ha suppen over i dessertskåler.
Ha vaniljekesamen i en liten sprøytepose og lag spindelvevmønster.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34362)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2018-10-26
Oppdatert dato:2018-10-26
Lesere: 892 totalt.