Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fengslende oksehaleterrin oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fengslende oksehaleterrin



Fengslende oksehaleterrin inneholder 264 Kalorier, 1 g Karbo, 13 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Fengslende oksehaleterrin har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fengslende oksehaleterrin er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
5bit(er)oksehale
1dashsmør
1dashsalt
1dashpepper
0,5stkløk, hakket og brunet
0,5stkpurre i biter
1stkgulrot i biter

bouqet garni





Næringsdeklarasjon for Fengslende oksehaleterrin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier264.13842.71Kcal
Protein13.1041.80gram
Karbohydrat1.083.45gram
Kostfiber0.521.66gram
Fett22.9373.16gram
Mettet fett9.7431.08gram
Salt0.210.68gram
Pris på oppskriftenKr 7.22Kr 23.04Kroner
Hele oppskriften veier1 276 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Det tar lang tid å lage en god terrin, men vanskelig er det ikke!
Brun oksehalebitene i smør. Tilsett vann så det dekker og kok opp. Skum godt av. Tilsett brunet løk, purre, gulrot og sellerirot bouquet garni . Får koke 3 timer. Ta opp halebitene.
Avkjøl noe og plukk kjøttet av bena. Legges tilbake i kraftkjelen. Nå skal kraften syde videre 10 – 12 timer! Krydre og salte kjøttet og legg det i en terrinform. Press godt sammen. Hell ferdig kraft over. Resten av kraften blir grunnlag for en god saus senere.
Lag en dressing til av rømme tilsmak til salt, pepper og pepperrot. Server godsakene sammen med smørdampede rotgrønnsaker i terninger (gulrot, kålrot, selleri). Godt!

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 26528)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-10-26
Oppdatert dato:2009-10-26
Lesere: 1515 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.