Fotograf:Dansukker En forrett med gravet kjøtt. Her må kjøttet i utgangspunktet være skikkelig ferskt og man bør være litt reinslig under tilberedning.
Oppskriften inneholder 105 Kalorier, 0 g Karbo, 23 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skjær til kjøttet og bland fennikelfrø, spisskarve, sukker og salt. Hell blandingen over kjøttet og dekk godt til med plastfolie. Kjøttet skal deretter hvile i kjøleskap i 24–48 timer. Før servering skjærer du kjøttet i syltynne skiver. Server med løktzatziki og syltede paprika .
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33563)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2017-12-31
Oppdatert dato:2017-12-31