Fotograf:
Matprat.no
Carpaccio med artisjokker og olivenkrutonger inneholder
145 Kalorier,
5 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Carpaccio med artisjokker og olivenkrutonger har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Carpaccio med artisjokker og olivenkrutonger er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4516 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Carpaccio med artisjokker og olivenkrutonger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.74 | 369.99 | Kcal |
Protein | 8.62 | 22.03 | gram |
Karbohydrat | 5.09 | 13.01 | gram |
Kostfiber | 3.37 | 8.61 | gram |
Fett | 9.24 | 23.62 | gram |
Mettet fett | 2.21 | 5.65 | gram |
Salt | 0.86 | 2.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.24 | Kr 44.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 023 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,06 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Rull indrefileten inn i plast.
Legg den i fryseren i ca. 1/2 t.
Skjær indrefileten i tynne skiver og fordel skivene på 4 tallerkener.
2. Pensle med olivenolje og sitron-saft, dryss på salt og pepper.
3. Skjær loffen i terninger og stek dem i olje sammen med finhakket hvit-løk og oliven.
4. Legg en syltet artisjokk i midten av tallerkenen. Dryss over finhakket basilikum og parmesanost.
Server med godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967613)
Kategori:
Forrett
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-06
Oppdatert dato:2002-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift