Fotograf:Dansukker
Fersken-Melbasyltetøy inneholder 156 Kalorier, 37 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Fersken-Melbasyltetøy har ingen allergener
Fersken-Melbasyltetøy er: Vegetar Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 2153 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fersken-Melbasyltetøy med ingrediensene over!
Rens bringebærene. Bland bringebærene med et halvt kilo Syltesukker. Kok opp under omrøring, og kok i 2 minutter. Ta gryten av platen, og skum godt av.
Skold fersknerne, fjern skallet og skjær dem opp i små biter. Bland ferskenbitene med Syltesukker, og kok under omrøring i 5-10 minutter, alt etter hvor modne ferskenene er. Ta gryten av platen og skum godt av. Fyll glassene delvis opp med den ene typen syltetøy. Sett dem i kjøleskap for å kjølne og stivne.
Hell like mye av den andre typen syltetøy over det kalde, og sett det i kjøleskapet. Gjenta til glassene er fylt opp. Skru på lokket. Oppbevar kaldt. Det er fullt mulig å bytte ut bringebær og fersken med andre frukter og bær som går bra sammen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33191)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2017-07-30
Oppdatert dato:2017-07-30