Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bringebær- og ripssyltetøy med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
91.48
1 070.32
Kcal
Protein
0.97
11.35
gram
Karbohydrat
18.53
216.80
gram
Kostfiber
3.95
46.22
gram
Fett
0.62
7.25
gram
Mettet fett
0.10
1.17
gram
Salt
0.00
0.01
gram
Pris på oppskriften
Kr 12.82
Kr 149.99
Kr
.-
Hele oppskriften veier
1 170 totalt
1 170 pr porsj
pr stk
gram
Lavkarbo energi er
81,02 %
Fremgangsmåte:
Det er viktig å få gjennomkokt alle bærene på kortest mulig koketid. Derfor bør det kokes små porsjoner av gangen. Rens bærene godt slik at dårlige bær blir sortert ut. Vei opp og sett over til koking, helst under lokk.
Kok bærene til alt er gjennomkokt. Rør av og til. Når bærene er ferdig kokt, etter ca. 8-10 min., tas sukkeret i. Rør godt og gi syltetøyet et nytt oppkok. Alt sukker må være oppløst.
Fyll syltetøyet straks over på rene glass eller krukker. Det må fylles helt opp, slik at det blir minst mulig luft under lokket. Ikke la det renne over. Tørk av kantene med en ren klut.
Lukk glassene med en gang og avkjøl syltetøyet. Sjekk deretter om lokket er skrudd godt nok til. Syltetøyet oppbevares mørkt og kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34126)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2018-07-18
Oppdatert dato:2018-07-18
Lesere: 1075 totalt.