Finnbiff/Reinskav på samisk vis inneholder
154 Kalorier,
0 g Karbo,
13 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Finnbiff/Reinskav på samisk vis har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Finnbiff/Reinskav på samisk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
15809 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Finnbiff/Reinskav på samisk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 153.97 | 292.54 | Kcal |
Protein | 12.78 | 24.28 | gram |
Karbohydrat | 0.04 | 0.08 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 11.41 | 21.68 | gram |
Mettet fett | 6.21 | 11.80 | gram |
Salt | 0.24 | 0.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.56 | Kr 23.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 380 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,1 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 Skav opp halvfrose reinsdyrkjøtt i tynne spon (du kan òg kjøpe ferdig skava kjøtt).
2 Legg det i ei gryte eller ein kasserolle med vatn, og smør gjerne med litt knust einebær.
3 La det småkoke på svak varme i omtrent ein halv time. Smak til med salt og pepar.
Server retten med kokte poteter (med skal), smør og brød til - eller berre smør og brød.
Denne retten kan du for eksempel variere slik:
Brun reinsdyrskavet i smør i ei gryte eller steikjepanne.
Dryss 1/2-1 ms kveitemjøl på kjøttet og rør det inn før du har på vatnet.
Når kjøttet er kokt ferdig, kan du ha i litt lettrømme saman med krydderet.
Dersom du vil, kan du ha i litt frosen grønsakblanding når kjøttet er nesten ferdigkokt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 1119)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift