Fotograf:
Knut Pettersen
Dette er en hverdagsrett hvor vi brukte både ferdige fiskekaker og brun saus fra pose. Dvs vi bruke peppersaus.
Enkelt og greit. Oppskriften inneholder
89 Kalorier,
8 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskekaker med rosenkål er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3698 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskekaker med rosenkål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.94 | 922.75 | Kcal |
Protein | 4.60 | 47.73 | gram |
Karbohydrat | 7.58 | 78.64 | gram |
Kostfiber | 1.84 | 19.09 | gram |
Fett | 4.06 | 42.12 | gram |
Mettet fett | 1.39 | 14.42 | gram |
Salt | 0.49 | 5.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.19 | Kr 43.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 075 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok poteter på vanlig måte.
Sett over litt vann med salt og smør, kok opp og la rosenkål koke 6-8 minutter.
Brun litt olje/smør i pannen og brun løken lett. Ha så i fiskekakene og de avrente sjampinjongene. Brun og den kokte rosenkålen litt her før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 32184)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Innlagt dato:2015-11-07
Oppdatert dato:2015-11-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift